Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Meretes utvalgte: Saftig tysk rosé

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
video

Den perfekte matrosé.

På vingården til Bernhard Koch i Pfalz jobber det i dag hele tre generasjoner, med Bernhard i spissen. Som han har vært helt siden han overtok den fire hektar store gården i en alder av bare 14 år i 1970.

I dag er produksjonen betraktelig større. Rundt 500.000 flasker årlig kommer fra de 50 hektarene med vinmark som familien i dag eier. Selv om fortsatt riesling utgjør en stor andel av deres produksjon så planter de stadig mer pinot noir. Nå er deres spätburgunder rose, som er det tyske navnet på nettopp pinot noir, kommet på det norske markedet i 2023-årgangen. Super fersk og med et tydelig delikat pinot-preg som passer perfekt til alle sommerfester fremover.

86

Navn: Bernhard Koch Spätburgunder Rosé 2023

Produsent: Weingut Bernhard Koch , Pfalz , Tyskland

Pris: 189,90 Varenummer: 15375301 Bestillingsutvalget, Importør: Hand Picked Wines AS

Dufter av hvite jordbær, rips og fersken. Bløt og fersk syrefrisk frukt med en lang og mineralsk fruktig og fersk utgang. Pen konsentrasjon og lengde. MB

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.