Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
DNs anmelder har testet 11 av de 12 ølene som slippes torsdag. Fem av de er norske.

DNs anmelder har testet 11 av de 12 ølene som slippes torsdag. Fem av de er norske.

Legendarisk øl i Polets spesialslipp

Tekst

Vil du få varsel hver gang Trine Wiik-Lehmann publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

En syrlig Guinness er det beste kjøpet i spesialslippet denne måneden

Når verdens eldste lambic-bryggeri går sammen med bryggeriet bak verdens kanskje mest ikoniske stout og lager en øl, ja da blir det legendarisk.

Guinness og Timmermans Lambic Stout er et fyldig og kompleks ølet, har deilige mørke og brente aromaer og samtidig en flott fruktighet og friskhet. Dette er spesialslippets desidert mest spennende øl. Kun 144 flasker kommer til Norge og blir fordelt på de 11 spesialpolene for øl førstkommende torsdag.

Slippet er ikke stort denne gangen med kun 12 øl, 11 av de er testet. Fem av de er norske øl fra to av bautaene innen norsk håndverksøl.

Nøgne Ø leverer At Gale Force, en kompleks og fyldig øl som har vært lagret på whisky- og konjakkfat. Også deres Wilderness viser gode toner, selv om det dessverre var noe bismak på den flasken som ble presentert.

Haandbryggeriet leverer tre gode surøl, hvor spesielt Raspberry Fields Forever utmerker seg med en flott fruktighet.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.