Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
1550 kroner er mye penger. Men for den summen får Savages gjester et av Oslos beste, mest avanserte gourmetmåltider for tiden.

1550 kroner er mye penger. Men for den summen får Savages gjester et av Oslos beste, mest avanserte gourmetmåltider for tiden.

Savage: En av Oslos beste gourmetdealer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Restaurant Savage har høye ambisjoner. Og gjør det absolutt beste ut av både ålefett, blekksprut og pinnsvinsopp.

Det så stengt og øde ut. Gjennom vinduene syntes et dunkelt rom med et stort bord i midten og grønne planter på hyllene, en kjøkkenbenk langs den ene veggen. Hadde vi gått feil? Vi skulle til Savage, tidligere Maaemo- og Einerkokk Andrea Selvagginis nye luksusrestaurant, som i hvert fall på papiret har inngang fra baksiden av hotellet Revier.