Tre retters takeaway-meny fra Bass Oslo: Fritert calamari og storfegrillspyd med «partyris» og kimchi avsluttes med en sitronterte.

Tre retters takeaway-meny fra Bass Oslo: Fritert calamari og storfegrillspyd med «partyris» og kimchi avsluttes med en sitronterte.

Takeaway på Bass: Nabo, gjør din plikt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Bass Oslo er en nabolagsrestaurant – også for takeaway

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner