Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Takeaway

Daglig leder Geir Kristian Næss og de ansatte på Smalhans begynte å tilby kundene «kits» med råvarer for tilbereding hjemme da pandemien rammet.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Pandemien har tvunget frem nye forretningsmodeller i restaurantbransjen: – Det har vært veldig populært

Dumplings egner seg bedre enn svært mye annet til take out - enten man damper selv eller ikke. Golden Chimps er håndlagde, gir betydelig med smaksintensitet og hjemmeglede..

Intet kler krisetid og takeaway-tvang som hipster-dumplings fra Tøyen

Saftig andekjøtt ble revet fra hverandre med gaffel og dandert på løvtynne kinesiske pannekaker, enten med chilimajo eller hoisin..

Takeaway test: – Jeg tror ikke du får bedre comfort food enn dette.

Få varsel når vi skriver om
Takeaway

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Du og jeg og tacokit for to fra Breddos Tacos. Lime og koriander medfølger..

Takeaway-test: – Vi kan aldri huske å ha fått slike ved noen andre steder i Oslo

Tre retters takeaway-meny fra Bass Oslo: Fritert calamari og storfegrillspyd med «partyris» og kimchi avsluttes med en sitronterte..

Takeaway på Bass: Nabo, gjør din plikt

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.