Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Salome er et forsøk på kombinert trattoria og «bacaro», men en livlig vinbar i et venetiansk smug virker langt unna Bjørvika, under det høye taket, med betongsøyler og høye vinduer.

Salome er et forsøk på kombinert trattoria og «bacaro», men en livlig vinbar i et venetiansk smug virker langt unna Bjørvika, under det høye taket, med betongsøyler og høye vinduer.

Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Det er lite «Lady og Landstrykeren»-stemning på Salome. Men den italienske nykommeren i Bjørvika er ikke så kjølig som den kan virke som.

En god italiensk restaurant trenger ikke ha rutete duker og dryppende stearinlys i gamle chianti-flasker. Beliggende i et kontorbygg mellom andre kontorbygg, Operaen og Nye Deichman, har i hvert fall ikke nyåpnede Salome den «Lady og Landstrykeren-stemningen». Restauratør Dag Tjersland, kjent fra Baltazar og Skur 33, og matskribent Andreas Viestad fronter det som skal være et kombinert trattoria og «bacaro», en venetiansk vinbar.

Men