Saker om: Restaurantanmeldelse Måtte fine dining aldri dø I Kina spiser de furu Vintage Kitchen: Stedet for dem som irriterer seg over små porsjoner på fine restauranter Få varsel når vi skriver omRestaurantanmeldelse Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! – Perfekt festivalmat! Park 29: Hageidyll bak slottet Buer: Norge på en tallerken Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner Mandag kveld fikk favoritten Hot Shop sin høyst fortjente Michelin-stjerne Schlägergården: Festmåltid i fredet bygg Restaurant Mon Oncle: Førsteklasses klassisk Finnes det en bedre tartar i Oslo akkurat nå? Neppe Nedre Foss Gård: Akerselvas praktrestaurant Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting Snadder & Vin: Lun vinbar med småretter Stadtholdergaarden: Velbehag i indre fil Bar Amour: Kulinarisk enhjulssykkel Kafeteria August: Gode småretter i festlig lag J2: Forfinet og spennende koreansk Maaemo: Kulinarisk dominans The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg À L'aise: Motstandsløs luksus Chez Colin: Fransk fråtsing Kanpai: Skummende hverdagsmoro L'Ardoise: Befriende lite kalkulert Spaghetteria: Familievennlig og billig italiener Et dypdykk på kjøttbingoen – Det hender at man som restaurantanmelder må stoppe opp litt, klype seg i armen Berserk: Litt for mange krumspring Arakataka: Farlig god karamellsaus Xef: Uforløst spansk matglede Brasserie Coucou: Fransk åpning på problemhjørne På restaurant Stallen står høydepunktene i kø Restaurantanmeldelse: Ny italiener gjør et realt forsøk på å fylle utfordrende lokale Restaurantanmeldelse: – Dette var veldig godt. Men jeg føler meg litt lurt økonomisk Restaurantanmeldelse: «Et halvhjertet forsøk på å lage julaften i fengselet» Trivelig i skyggen av nye Oslo – Dette er indisk mat i ny drakt Lite nytt siden sist på Solsiden
Få varsel når vi skriver omRestaurantanmeldelse Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!