Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Kjøkkensjef Matthias Bernwieser er tilbake fra Schlägergården. Frognerfolket som frekventerer Brasserie Ouest kan glede seg over det.

Kjøkkensjef Matthias Bernwieser er tilbake fra Schlägergården. Frognerfolket som frekventerer Brasserie Ouest kan glede seg over det.

Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Brasseriet gikk fra genierklært til ren slakt i denne spalten, før pandemien stengte ned Oslo i lange perioder. Hvordan står det til nå?

Brasserie Ouest rakk akkurat å plante flagget sitt på Oslos vestkant og etablere seg som en engasjerende og ettertraktet strøksrestaurant, og attpåtil gå gjennom syklusen fra genierklært til ren slakt i denne spalten, før pandemien stengte ned Oslo i lange perioder.

Nå er kjøkkensjef Matthias Bernwieser tilbake etter en affære på restaurant Schlägergården.