Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Det er en jungel der inne – nyoppussede Eik er overdådig og litt glorete, men komfortabel.

Det er en jungel der inne – nyoppussede Eik er overdådig og litt glorete, men komfortabel.

Eik: Klassisk mat mellom kobber og kjetting

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Restaurant Eiks menykonsept er egnet til å stille spørsmålet: Hva er egentlig en rimelig restaurant?

Det var rett etter arbeidstid, og stemningen var allerede høy i baren på Savoy. Å lete etter toalettet innerst i lokalet var som å vandre i en lett psykedelisk jungel.

Hele området nær Tullinløkka i Oslo er i ferd med å gå fra dødsone til restaurantgetto, og nylig åpnet 19-åringen Restaurant Eik i nytilskrudd skrud.