Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Det er noe herlig selvsikkert over The Little Pickle. Det er dette gjengen bak, og avdøde Luke Henderson, ønsket å lage.

Det er noe herlig selvsikkert over The Little Pickle. Det er dette gjengen bak, og avdøde Luke Henderson, ønsket å lage.

The Little Pickle: Gode, ujålete smaker på Sofienberg

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

The Little Pickle har en tragisk forhistorie. Nå fremstår det som et selvsikkert, nyskapende sted på Sofienberg.

Skiltet er malt rett på veggen, på hjørnet av Jens Bjelkes gate og Trondheimsveien, over flassende murpuss og diverse tagging: «The Little Pickle», står det, sprayet på med det som visstnok er en gjengivelse av Luke Hendersons håndskrift.

Den britiske kokken, kjent fra blant annet The Tea Room, var et stjerneskudd på restauranthimmelen i Oslo da han bare 27 år gammel tok sitt liv i fjor.