Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Fra uteserveringen til Tolvte ser gjestene ut på fjorden og opp til Ekebergåsen, der Edvard Munch skal ha fått ideen til «Skrik». Blant annet står tartar på menyen her.

Fra uteserveringen til Tolvte ser gjestene ut på fjorden og opp til Ekebergåsen, der Edvard Munch skal ha fått ideen til «Skrik». Blant annet står tartar på menyen her.

Den har byens beste utsikt. Men både mat og service har rom for forbedringer

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Utsikten fra Munchmuseets toppetasjer er i en klasse for seg. Restauranten har dessverre mindre personlighet.

Fakta: Tolvte

Edvard Munchs plass 1, Oslo
Telefon: 94 07 18 82
tolvteogkranen.no

Meny: ★★★★
Mat: ★★★★
Service: ★★★
Miljø: ★★★★★
Pris: ★★★★
Totalt: 20




Ujevnt brasseri

– Får du også sug i magen av heisturen? spurte Pepper.

Det var en av disse praktfulle sensommerdagene, hvor luften smyger seg som et lett sjal rundt bar hud, solen glitrer i sjø og tak, hvor praten i gatene går på tysk, engelsk og spansk i tillegg til norsk.