Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Posen fanger ved Tatakii Asian. Avbildet: Biff tataki med ponzusaus, sashimi av kamskjell, og stedets populære crispy duck med lomper og aktiviseringsmuligheter.

Posen fanger ved Tatakii Asian. Avbildet: Biff tataki med ponzusaus, sashimi av kamskjell, og stedets populære crispy duck med lomper og aktiviseringsmuligheter.

Takeaway: Det har oppstått to restaurantsjikt under nedstengingen. Tatakii tilhører dessverre et av dem

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Hevn serveres kanskje best kald. Det samme gjelder ikke wokket kongekrabbe.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner