Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Posen fanger ved Tatakii Asian. Avbildet: Biff tataki med ponzusaus, sashimi av kamskjell, og stedets populære crispy duck med lomper og aktiviseringsmuligheter.

Posen fanger ved Tatakii Asian. Avbildet: Biff tataki med ponzusaus, sashimi av kamskjell, og stedets populære crispy duck med lomper og aktiviseringsmuligheter.

Takeaway: Det har oppstått to restaurantsjikt under nedstengingen. Tatakii tilhører dessverre et av dem

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Hevn serveres kanskje best kald. Det samme gjelder ikke wokket kongekrabbe.

Comfy, vestlig, pan-asiatisk mat har tilsynelatende en egen appell på Oslos sentrale vestkant. Da Salt og Pepper på en av fjorårets siste merkedager skulle ha restaurantmat fra en nedstengt by, endte forsøket ved Tatakii i totalhavari og tenners gnissel.

Det var en varslet katastrofe: Vi hadde sett for oss and til festmiddagen, men fikk via tilfeldigheter høre at ikke ett, men to andre selskaper i den utvidede bekjentskapskrets begge gikk med eksakt samme plan, og hadde vært snarrådige nok til å forhåndsbestille.

Stedets