Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Britannias piggvar var perfekt stekt, med en hinsides nydelig kremet saus på røkt smør, spekket med lakserogn og finsnittet gressløk.

Britannias piggvar var perfekt stekt, med en hinsides nydelig kremet saus på røkt smør, spekket med lakserogn og finsnittet gressløk.

Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Britannias hverdagsrestaurant disker opp brasserieretter med fransk finfølelse.

Brasserie Britannia appellerer til parisisk lengsel og postpandemisk reisenostalgi. Store buede vinduer, svart-hvitt-bilder av et ungt kongepar på besøk i Trondheim, grønne buede plysjsofaer langs den ene veggen, en endeløs bardisk langs den andre. Ikke la deg lure av anglisismen i navnet: fransk brasseri-volumet er skrudd helt opp.

Brasseriet