Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Schlägergården byr på skjeve rom, men mat som smaker. Her vaktel, grillede gulrøtter, steinsopp, kyllingskinn og vaktelsjy med sitrontimian.

Schlägergården byr på skjeve rom, men mat som smaker. Her vaktel, grillede gulrøtter, steinsopp, kyllingskinn og vaktelsjy med sitrontimian.

Svenssons fristelse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Noen ganger får man bare lyst å flytte inn i en restaurant.

Det er bare én mann som kan åpne restaurant i et så usjarmerende veikryss som Lilleaker, og likevel få stjerne i Michelin-guiden. Schlägergården ligger riktignok i et gammelt trehus med sjel og små, sjarmskjeve rom, men klemt inne som den er mellom Norges styggeste kjøpesenter, bilbutikker, arkitektur som gikk av moten på 90-tallet og eplehageutbyggernes teglstensutskeielser, ramler man ikke tilfeldig forbi, liksom.

Vi