Med originale toppinger på saftig, luftig og syrlig pizzabunn, er Vinotekets pizzaer noe helt annet enn det de fleste forbinder med pizza.

Med originale toppinger på saftig, luftig og syrlig pizzabunn, er Vinotekets pizzaer noe helt annet enn det de fleste forbinder med pizza.

Restaurantanmeldelse: Luksuspizza på Solli plass

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Vinoteket er pizzamarkedets svar på fine dining.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner