Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Med originale toppinger på saftig, luftig og syrlig pizzabunn, er Vinotekets pizzaer noe helt annet enn det de fleste forbinder med pizza.

Med originale toppinger på saftig, luftig og syrlig pizzabunn, er Vinotekets pizzaer noe helt annet enn det de fleste forbinder med pizza.

Restaurantanmeldelse: Luksuspizza på Solli plass

Tekst

Vil du få varsel hver gang Salt & Pepper publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Vinoteket er pizzamarkedets svar på fine dining.

Når man i møte med Vinotekets særegne pizzameny bare er to ved bordet, oppstår et aldri så lite problem: pizzamenyen er så særegen, så fristende, at å velge én pizza hver, er å smertefullt velge bort nær et dusin andre. Hvem kan med lett hjerte velge mellom løyrom og kamskjell? Eller tartar fremfor krabbe?

Den perfekte måten å tilbringe en kveld på Vinoteket er derfor å være en halvstor gjeng som kan bestille flere hele pizzaer og dele en flaske vin til hver av dem.