Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Salt og Pepper

Gjennom snart ti år har Kontrast ligget godt plassert i tetgruppen av norske restauranter. Siden 2016 med en michelinstjerne..

Måtte fine dining aldri dø

Appetittvekkere på Plah: Eple fylt med «djevelens relish», og en miniterte med plomme, kokosnøtt og fermentert, thailandsk svinepølse..

Thailandsk temperament

Banzhas vakre lokaler tilhørte en gang platebutikken Apollon, men huser i dag lysspill på veggene, samt mat det svinger av..

I Kina spiser de furu

Få varsel når vi skriver om
Salt og Pepper

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Norsk luksus møter kolonistil i murvillaen på Frogner som huser Sawan..

Restaurant Sawan: Et lekkert, panasiatisk samlebånd

Smårettene er ment å deles og flere av dem har en smak av Midtøsten, som jordskokk på labneh, ezme og urter..

Nektar vinbar: Ikke bare for vinens skyld

Beksvart tartar og sjef Axel Nordahl ved Geita..

Klatrer som en geit

Geita ligger i et stille strøk mellom St. Hanshaugen, Valle, Lindern og Lovisenberg.. Foto: Fredrik Solstad

Restaurantanmeldelse: Stjernekrigen fortsetter på Geita

Med originale toppinger på saftig, luftig og syrlig pizzabunn, er Vinotekets pizzaer noe helt annet enn det de fleste forbinder med pizza.. Foto: David B. Torch

Restaurantanmeldelse: Luksuspizza på Solli plass

The Vandelay er Maaemo-teamets hverdagsrestaurant i Bjørvika. Der byr pinsettavantgardistene på klassiske retter som ser ordinære ut, men er spektakulære: (fra øverst og med klokken) biff tartar, The Vandelay cheeseburger, agurk med chili, mynte og artisjokk, og østers med olje av grillet paprika..

Restaurantanmeldelse: Verdensklasse på The Vandelay

Arts Restaurant mikser et stilfullt interiør med lettbente kunstfoto og klassisk kokekunst.. Foto: David B. Torch

Restaurantanmeldelse: Arts tar oss tilbake til jappetiden

Sjømagasinet har umiddelbar nærhet til sjøen, selv om det ikke oppleves sånn..

Restaurant-anmeldelse: Slapp fisk på Tjuvholmen

Det åpne kjøkkenet er hjertet og sentralen i restaurant Re-Naa, som har to stjerner i Michelin-guiden..

Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner

Forholdene ligger til rette for en god opplevelse, men 34th føles mest ut som en overpriset turistfelle..

Restaurantanmeldelse: Overpriset turistfelle på toppen av Plaza

Smørrebrød med henholdsvis slakterbiff, tartar, matjessild og ishavsrøye – servert med husets pickles og majones tilsmakt brunet smør..

Her tar de brødskive med pålegg til et helt nytt nivå

Mirakelet på Lade. Eier og kjøkkensjef Heidi Bjerkan serverer blendende og iøynefallende mat, henger moderne kunst over gammel graffiti og griller gjerne ved bordene. Credo modner andebrystene selv og henter gulrøtter fra hagen til direktørboligen utenfor..

Norges beste restaurant ligger i Trondheim

Middels mat, flotte omgivelser. Sanguine, restauranten i Den norske Opera & Ballett, imponerer ikke DNs anmelder.. Foto: David B. Torch

Uspektakulær mat i spektakulære omgivelser

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.