Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Fargerik. Yotam Ottolenghi er kjent for lange ingredienslister og utførlige instruksjoner for å få grønnsakene til virkelig å synge på tallerkenen, men i «Enkelt» utforsker han og medforfatter Tara Wigley måter matlaging kan gjøres enkelt på.

Fargerik. Yotam Ottolenghi er kjent for lange ingredienslister og utførlige instruksjoner for å få grønnsakene til virkelig å synge på tallerkenen, men i «Enkelt» utforsker han og medforfatter Tara Wigley måter matlaging kan gjøres enkelt på.

Han gjorde mat fra Midtøsten til allemannseie

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Yotam Ottolenghi har aldri vært vegetarianer. Han er bare veldig, veldig glad i grønnsaker.

– For første gang tok jeg bevisst hensyn til omstendighetene rundt hvordan folk lager mat hjemme. Jeg forsøkte å forstå hvordan folk lager mat til hverdags, og forsøkte å finne svar på hva «enkelt» betyr. Det som er enkelt for meg, er ikke nødvendigvis enkelt for andre, sier Yotam Ottolenghi (53) på telefonen fra London.

Han