Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Den som vil inn i Munch-bygget før åpningen, må spise eller drikke

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Byens råeste uteservering åpner i toppen av Munchmuseet fredag. Men allerede i dag kan de første gjestene gå inn og spise og drikke i kafeen i første etasje når Muma åpner dørene.

Delikatesser. Det blir en blanding av kantine, deli og kafé, sier Henriksen om spiseområdet på bakkeplan, som med full kapasitet kan romme 350 mennesker.

Delikatesser. Det blir en blanding av kantine, deli og kafé, sier Henriksen om spiseområdet på bakkeplan, som med full kapasitet kan romme 350 mennesker.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner