Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten

Tekst

Vil du få varsel hver gang Liz Buer publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Bønnehørt. Designen på sjokoladeplaten viser en kakaofrukt. Gründer Vigdis Rosenkilde har et nært forhold til kakaobønnene og -bøndene hun samarbeider med i Peru.

Bønnehørt. Designen på sjokoladeplaten viser en kakaofrukt. Gründer Vigdis Rosenkilde har et nært forhold til kakaobønnene og -bøndene hun samarbeider med i Peru.

Etisk. – Jeg vil bli assosiert med etisk produsert kakao og verdens beste sjokolade, sier Vigdis Rosenkilde. Hun reiser jevnlig til Sør-Amerika for å utforske en rik verden av kakaotrær, med et mangfold av frukter, dufter og smaker.

Etisk. – Jeg vil bli assosiert med etisk produsert kakao og verdens beste sjokolade, sier Vigdis Rosenkilde. Hun reiser jevnlig til Sør-Amerika for å utforske en rik verden av kakaotrær, med et mangfold av frukter, dufter og smaker.

– Jeg ønsker å fremme fruktigere og syrligere sjokolader, smaker som utvikler seg i munnen.

– Noe av det beste på kakaoplanten er fersk kakaojuice, sier Vigdis Rosenkilde (44).

Hun er nesten like mørk og intens i blikket som sjokoladen hun lager, smaker.

– Det er så sinnssykt godt. Som et konsentrat av fersk fruktsaft og blomster. Har du smakt kakaojuice? spør hun og er allerede på vei til kjøleskapet.

Juicen