Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Michelin

Balansekunst. Den svenske stjernekokken Daniel Berlin er tilbake med ny restaurant og en ambisjon om å leve i balanse..

Stjernekokken mistet kona. Nå har han gjort comeback

Mia Kondrup og Ulrik Jepsen ved À L’aise i Oslo fikk både sin første stjerne og prisen for beste service under Michelin-kåringen for 2023.. Foto: Merete Bø

Seks nye Michelin-stjerner til Norge

Restaurant Rest og Jimmy Øien, À L'aise og Ulrik Jepsen og Halvar Ellingsens Kvitnes Gård blir nevnt av flere i forbindelse med årets Michelin-utdeling.. Foto: Per Ståle Bugjerde/Hanna Hjardar/Hanna Johre

Kjøkkensjefenes Michelin-favoritter

Få varsel når vi skriver om
Michelin

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Den odde. Skålen Rugle designet av Odd Standard og produsert av Studio Sirkel. – I motsetning til blåste produkter får man ikke gjennomvarmet denne flere ganger gjennom produksjonsprosessen, sier Heidi Skofsrud. Det må derfor sitte på første forsøk.. Foto: Odd Standard/Bellies

Lager glass til Michelin-restauranter av gamle vinflasker og syltetøyglass

Restemat. Jimmy Øien vant årets Young Chef Award for arbeidet sitt som kjøkkensjef på Rest. – Min dag handler om å fordele oppgaver, gi ansvar over til andre og sørge for at det som må gjøres, blir gjort..

Jimmy Øien: – På et eller annet finurlig vis, skal vi få den stjernen

.

Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin.

Hot Shops lyse, innbydende lokaler er nesten aller finest i sommerhalvåret. Maten er klokkeklar og nedstrippet..

Mandag kveld fikk favoritten Hot Shop sin høyst fortjente Michelin-stjerne

Etter utdelingen kunne Hot Shop, Schlägergården, Hyde og i Oslo, og Lysverket i Bergen skilte med hver sin Michelin-stjerne. Fra venstre: Joe Bøe Klakegg (Hot Shop), Matthew North (Hyde), Cristopher Haatuft (Lysverket) og Björn Svensson (Schlägergården).. Foto: Reuters/NTB/Tommy Andresen/Per Thrana/Lars Petter Pettersen

Fire nye Michelin-stjerner til Norge

Re-Naa restaurant i Stavanger sentrum med kjøkkensjef Sven Erik Renaa i spissen, spås å få sin tredje Michelinstjerne ved kveldens utdeling.. Foto: Marie von Krogh/Lars Petter Pettersen

Disse kan få Michelin-stjerner i kveld

Bønnehørt. Designen på sjokoladeplaten viser en kakaofrukt. Gründer Vigdis Rosenkilde har et nært forhold til kakaobønnene og -bøndene hun samarbeider med i Peru..

I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten

Sjøkreps fra Frøya med variasjon på gresskar ved À L’aise..

Restaurantguiden: Perfeksjonsnivået er like høyt selv om verden brenner

Gnien gastronom. Hva skal man fylle dagene med når koronaepidemien gjør en arbeidsledig? For artikkelforfatteren ble løsningen treretters middager, gassblåser og sprøytepose..

Ble arbeidsledig under pandemien – laget «Michelin-restaurant» hjemme

Det åpne kjøkkenet er hjertet og sentralen i restaurant Re-Naa, som har to stjerner i Michelin-guiden..

Restaurant-anmeldelse: To fullt fortjente stjerner

Tre i toppen. Bjørn Frantzen, Rasmus Kofoed (med datteren Camilla) og Esben Holmboe Bang på scenen i Aarhus da de mottok tre stjerner for restaurantene Frantzén, Geranium og Maaemo.. Foto: Kristian Ridder-Nielsen

Her er de nordiske Michelin-restaurantene

Heidi Bjerkan, eier av restauranten Credo i Trondheim, lurte på om politiet og Skatteetaten var helt gale da 14 personer troppet opp på den fulle restauranten for å drive tilsyn i flere timer.. Foto: Øystein Lie

Tilsyn ble mareritt for topprestaurant

Blir A L'Aise Norges nye stjernerestaurant mandag? Norske kokker holder en knapp på Ulrik Jepsens franske luksus.. Foto: Tommy Andresen

Nye stjerner til Norge?

Etter tre Michelin-stjerner gjennom hele 18-år, ba Sebastien Bras' restaurant Le Suquet i Sør-Frankrike om å slippe å bli omtalt i guideboken fra 2018. – Kanskje blir jeg mindre berømt etter dette. Men det kan jeg leve med, sa Bras da han kontaktet Michelin-guiden i september i fjor.. Foto: REMY GABALDA

Slipper tre stjerner

Heidi Bjerkan ved restaurant Credo i Trondheim forsøker å være et forbilde bare ved å stå i yrket så lenge som hun har gjort. Foto: Neumann, Roger/VG/NTB scanpix/VG/NTB scanpix. Foto: Roger Neumann/VG/NTB Scanpix

—Det er ikke mange jenter på kjøkkenet

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.