Dagens Næringsliv testet 20 typer urøkt pinnekjøtt og 15 typer røkt pinnekjøtt for å finne årets beste julemiddag.

Dagens Næringsliv testet 20 typer urøkt pinnekjøtt og 15 typer røkt pinnekjøtt for å finne årets beste julemiddag.

Den store pinnekjøttesten: Vi har smakt på 35 typer pinnekjøtt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Se hvilket pinnekjøtt du bør velge til julemiddagen. – Feil utvanningstips radbrekker et bra produkt, sier kokk Øyvind Hjelle.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner