Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Bocuse d'Or

Christian Andre Pettersen og hans team har vunnet kokkekonkurransen Bocuse d'Or Europe 2018 International.. Foto: MARCO BERTORELLO/AFP/NTB Scanpix

Norsk kokk vant Bocuse d'Or Europa

Før europafinalen i kokkekonkurransen Bocuse d’Or har Bodø-kokken Christian André Pettersen lagt ned 1500 timer med trening. Målet er å kvalifisere seg til den internasjonale finalen i Lyon 2019.. Foto: Pål Christensen

– Det siste jeg lovet ham før han døde var at jeg skulle hevde meg i Bocuse d’Or

Bondesønnen. Mathias Dahlgren, kåret til kokkenes kokk i Sverige åtte ganger, var eslet til å bli bonde i Norrland som sine forfedre i flere generasjoner. I stedet endte han med å servere Stockholm-fiffen det ypperste av matkunst, før han brøt tvers av og gikk vegetarveien.. Foto: Felix Odell

– Alt handler om umami

Få varsel når vi skriver om
Bocuse d'Or

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Paul Bocuse døde i går 91 år gammel.. Foto: Sune Eriksen

– Presidenter og oppvaskgutter fikk samme respekt hos Paul Bocuse

.

To middager i én: pasta med tomatsaus og vegetarisk moussaka

.

To retter i én: fårikål og frikassé

Fylt hodekål med hvit saus og baconsmør.

Ny matserie: To for én

Enklere hverdag. – Det var strengt på kjøkkenet, men det var noe jeg taklet, jeg var vant til å bli kjeftet på, forteller Christopher Davidsen om sitt første møte med restaurantbransjen. Bocuse d'Or-vinneren er ny matspaltist i D2, og skal vise hvordan du kan lage hverdagsmat på en smartere måte.

Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or

Heidi Bjerkan ved restaurant Credo i Trondheim forsøker å være et forbilde bare ved å stå i yrket så lenge som hun har gjort. Foto: Neumann, Roger/VG/NTB scanpix/VG/NTB scanpix. Foto: Roger Neumann/VG/NTB Scanpix

—Det er ikke mange jenter på kjøkkenet

Bocuse dOr-kandidat Christopher W. Davidsen (t.v.) og coach Gunnar Hvarnes trener til Bocuse dOr på treningskjøkkenet på Kronen Gaard Hotell i Sandnes.. Foto: Fredrik Ringe / NTB scanpix

Vegansk rett med norsk identitet i kokke-VM

.  

– Å skjære grønnsaker er som å spille golf

Christopher W. Davidsen danderer sitt kjøttfat under Bocuse d´Or Europe 2016. Foto: Etiennne Heimermann. Stanislas Brochier

– Alt gikk etter planen

Christopher W. Davidsen vant «Årets Kokk 2015». Foto: Sigurd Fandango.

Christopher W. Davidsen (32) vant «Årets kokk 2015»

Norge har vunnet Bocuse d'Or fem ganger og ambisjonene til «årets kokk»-kandidater er å dra hjem et nytt gull fra Lyon i 2017. Foto: Sigurd Fandango.

Disse kjemper om å bli «Årets kokk» 2015

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.