Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Christopher Davidsen

Skylapper. Når Håvard Werkland er fokusert på noe, er det mye annet som forsvinner. Da han var med i sin første konkurranse, NM for lærlinger i Oslo, spurte lagkameraten om ikke foreldrene hans skulle reise ned til hovedstaden for å se sønnen sin konkurrere. – Men jeg hadde glemt å fortelle det til dem..

Første gang kokken sto på pallen i en konkurranse, forsto han hva han ville gjøre resten av livet

Etter bare et drøyt års drift, stenger Speilsalen i Hotell Britannia i Trondheim for oppussing.. Foto: Tommy Andresen/Øystein Lie

Stenger Michelin-restauranten Speilsalen etter ett års drift

Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg..

Slik lager du Michelin-dessert selv

Få varsel når vi skriver om
Christopher Davidsen

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Stjerne i sør. Restaurant Under i Lindesnes fikk en Michelin-stjerne mandag kveld.. Foto: Sondre Transeth

Andreas Viestad: Hva skal til for å vinne en Michelin-stjerne?

Prisvinner. Sølvvinner i Bocuse d'Or, Christopher Davidsen, er kjøkkensjef i Speilsalen. Statuetten står fremme på marmorbenken..

Strålende i Speilsalen

Christopher Davidsen åpner restaurant i eget navn på Britannia Hotel i Trondheim.. Øystein Lie

Vaffelen som skal løfte Britannia Hotel

Kylling ras el hanout med couscous og tørket frukt..

To retter i én: kylling ras el hanout og kyllingsalat

.

To retter i én: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne

.

To middager i én: pasta med tomatsaus og vegetarisk moussaka

.

To retter i én: fårikål og frikassé

.

To retter i én: stekt torsk og plukkfisk

Fylt hodekål med hvit saus og baconsmør..

Ny matserie: To for én

Enklere hverdag. – Det var strengt på kjøkkenet, men det var noe jeg taklet, jeg var vant til å bli kjeftet på, forteller Christopher Davidsen om sitt første møte med restaurantbransjen. Bocuse d'Or-vinneren er ny matspaltist i D2, og skal vise hvordan du kan lage hverdagsmat på en smartere måte..

Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or

.  

– Å skjære grønnsaker er som å spille golf

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.