Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg.

Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg.

Slik lager du Michelin-dessert selv

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Trondheim/Oslo

Tid, presisjon og urnorske ingredienser er nøkkelen til å lage Michelin-kokk Christopher Davidsens beste dessert.

– Jeg liker å gjøre ting du kjenner igjen, som er nyskapende samtidig. Vi har fått ganske mye skryt for den siden den kom på menyen for tre uker siden. Og vi serverer den med en sparkling sake som er helt sykt bra, sier Christopher Davidsen (36), kjøkkensjef ved Speilsalen på Hotell Britannia i Trondheim.