Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg.

Røyk og is. Under en blomsterpyntet marengskuppel skjuler Christopher Davidsens kreasjon av fermenterte byggryn, tjukkmelk og blodappelsiner seg.

Slik lager du Michelin-dessert selv

Tekst

Vil du få varsel hver gang Sarah Hambro publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
Trondheim/Oslo

Tid, presisjon og urnorske ingredienser er nøkkelen til å lage Michelin-kokk Christopher Davidsens beste dessert.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner