Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Hellstrøms klassikere

Grand finale. Kalvenyrer er Eyvind Hellstrøms ønske for det siste måltid. – Tilberedt med mye lidenskap og energi. Sausen er ikke det essensielle. Det er måten de er stekt på. Vivacité, sier franske kokker. Heftig og kjapt..

Hellstrøms franske klassikere: Kalvenyrer

Godt og blandet. Noen serverer tartaren med ingrediensene ublandet og sortert ved siden av hverandre. Eyvind Hellstrøms variant er blandet og serveres med pommes frites og grønn salat..

Hellstrøms franske klassikere: Biff tartar

Hummertime. Gjeddeboller servert med hummer i hummersaus gir det lille ekstra til den hissige ferskvannsfisken..

Hellstrøms franske klassikere: Gjeddeboller

Få varsel når vi skriver om
Hellstrøms klassikere

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Havets hvite gull. Få fisker smaker bedre enn piggvar. Delikat og mineralsk 
                  med et tandert kjøtt. Eyvind Hellstrøm foretrekker fisken stekt som kotelett..

Hellstrøms franske klassikere: Piggvar

Hellstrøms versjon. Eyvind Hellstrøms bouillabaisse lages uten det franske brennevinet pastis. Det gjør at den lettere kan kombineres med vin, da smakene er renere og klarere..

Hellstrøms franske klassikere: La Bouillabaisse

Vårklassiker. Bressekylling med morkel og vårgrønnsker er den perfekte måte å feire vårens første råvarer med..

Hellstrøms franske klassikere: Volaille de Bresse

Forrett. Fransk postei er langt unna den norske leverposteien, som stort sett benyttes som pålegg. Den franske utgaven er derimot en rett i seg selv, og en perfekt forrett eller lett lunsj..

Hellstrøms franske klassikere: Fransk postei

Annerledes kotelett. Pannestekt côte de boeuf med smørdampet spinat og fløtegratinerte poteter..

Hellstrøms franske klassikere: Côte de boeuf

Klassiker. Sjøtunge med spaghettini - helt i tråd med brødrene Minchellis filosofi..

Hellstrøms franske klassikere: Sjøtungetale

SKOGENS JUVEL. Få ting er bedre å piffe opp napoleonskaken med enn markjordbær. Men i mangel på sådan kan også andre bær benyttes..

Hellstrøms franske klassikere: Tusenbladsterte

SMAKFULLT. Eyvind Hellstrøm skriver om sine favoritter i D2s nye serie. Denne uken: østers Foto: Sune Eriksen.

Hellstrøms franske klassikere: Østers

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.