Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Kebab

NK Meat på Ålgård har betydelig andel av det norske kebabmarkedet, og foredler blant annet svinenakke som selges til kebabrestauranter. Fra venstre: Gabriel Alupuli, Jacob Hanna, Akram Yonan, Renas Yonan og Michel Hanna.. Foto: Marie von Krogh

– Vi skal bli Norges kebabkonger

.

- Vi skal bli Norges kebabkonger

I 2017 åpnet Aziz-brødrene Norges største kebabrestaurant i en nedlagt Rema 1000-butikk på Kalbakken i Oslo. I fjor omsatte spisestedet for 21,9 millioner kroner. Her er gründer og styreleder i Aziz Invest, Tariq Aziz, sammen med Dragica (i midten) og Neha (til venstre).. Foto: Aleksander Nordahl

Pengene renner inn for kebab-gründere

Få varsel når vi skriver om
Kebab

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Kebaben er sistemann ut i rekken av streetfoodklassikere som skal forfines og gjøres spiselig for fiffen..

All verdens mat kan rulles i en kebab

.

Norsk kafémat møter Midtøsten

Tidkrevende. Lammecarré, marinert to ganger og stekt i både panne og ovn, er en av rettene kjøkkensjefen på The Pink Elephant er spesielt stolt av. Tilberedningen tar litt tid, men resultatet er verdt det..

– Du kan godt bare steke kebaben i panne

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.