Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Nordisk

Ny på børs. Designstudioet Skogstad & Wærnes gir børskommissærens stol et comeback. Den har fått navnet Merkur – etter guden for handel, reising og inntjening i romersk mytologi – og er laget i heltre eik.. Foto: Menu

Designet nye møbler for Oslo Børs

Spisesalen på Fyr bistronomi er en blanding av sakral og industriell.. Foto: Aleksander Nordahl

Full fyr i kjelleren

Mange av oss husker kanskje WannaCry-utbruddet for et knapt år siden. Viruset skapte mange overskrifter og gjorde forholdsvis stor skade, skriver artikkelforfatteren. Her fra Norges nasjonale cybersenter Norcert sitt operasjonssenter i Oslo som jobbet med dataangrepet «WannaCry».. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix

Kunstig intelligens: IT-sikkerhetens reddende engel eller økende trussel

Få varsel når vi skriver om
Nordisk

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Elsk din neste. Ett Bord er Norges første rendyrkede social dining-restaurant, der alle gjestene blir plassert ved samme bord.. Foto: Sune Eriksen

Som hjemmelaget – med en smak av «Skam»

Schizofrent. Fru K serverer en nordisk meny i ganske unordiske omgivelser.. Foto: Sune Eriksen

– Ikke én rett fikk Salt og Pepper til å sukke

Har vi en guttekrise?

Magnus Nilsson Fra restaurant Fäviken har samlet over 700 oppskrifter og dekker alt fra svenske kjøttboller til nypesuppe og nepeøl, krinalefse og hvordan man skal koke perfekte egg. Foto: Ivar Kvaal.

– Jeg trodde jeg visste mye om nordisk matkultur

1. Eva Schildt Foto: Eva Schildt 2. Kneip Foto: Kneip.

Nordavind

Deilig å være norsk i Danmark: – Det ble det mer og mer klart at det var en norsk restaurant vi skulle starte, sier sjefskokk Jacob Burmølle-Jensen. På menyen står klippfisk fra Ålesund, Kraftkar fra Tingvoll, eplemost fra Spilde og fenalår.

Ny norsk restaurant  i København

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.