Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Helg
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Skalldyr

Skall og ben. Disse restene er ikke klare for den grønne posen! Finn frem en kjele og kok sammen en smaksopplevelse av de sjeldne..

Festen er ikke over, det er skall igjen

Illustrasjonsbilde. Foto: Sigurd Fandango.

Dyr hummer solgt på svensk auksjon

Rød delikatesse. Å finne den riktige vinen til kreps, er ikke lett. Men de finnes. Foto: Sune Eriksen.

Dette drikker du til krepsegildet

Få varsel når vi skriver om
Skalldyr

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Kunstkreps. Den gratinerte sommerfuglkrepsen til Frode Laupsa er pyntet med minigulerøtter, ertepuré, gulrotpuré, salat, urter og ristete gresskarfrø.. Sune Eriksen

Nå er det sjøkrepsen som er best

Fisk og skalldyr smaker godt i baren på Fiskeriet. Foto: Øivind Haug.

Lunsjguiden: Fiskeriet

Foto: Sigurd Fandango.

Dette drikker du til hummer

Blåskjell i tomat. Se oppskrift i saken..

Kokken & havet: Blåskjell

Allsidig. Fiske­diskene fylles for tiden opp av taskekrabbe, vårt mest smaksrike skalldyr. Foto: Fartein Rudjord.

Perfekt vin til krabbelaget

.

Kokken & havet: Reker

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.