Vindatabasen

  • Forside
  • Vin
  • Oppskrifter
  • Restauranter
Logg inn

Vindatabasen

Logg ut
  • Min Smak
  • Nyhetsbrev
  • Podkast
  • Digitalt vinkurs
  • DN
  • D2
  • DN Magasinet
  • DNtv
  • Kundeservice
Instagram Facebook

Saker om:

Youngstorget

.

– Den første jeg noen gang kastet ut fra en bar, var faren min

The magnificent ten. Flott Gjort består av (fra venstre) Are Kleivan (designsjef), Arnt Andersen (porteføljeforvalter), Joachim Åkerstrøm (mat- og menyutvikler), Tina Aasen (kommunikasjonssjef), Fredrik Winther (styreleder), Runar Eggesvik (utviklingsjef), Eyvind Brox (daglig leder), Tharald Nustad (bærekraftsansvarlig), Nora Paynter Gundersen (produktsjef) og Joakim Throndsen (program- og partneransvarlig)..

Satser stort på Oslos uteliv: – Vi går ut på en helt annen måte enn før

Partysvensker. Takten, temperaturen og profesjonaliteten økte i Oslos uteliv da en gjeng arbeidssomme svensker fra Gävle overtok baren med noen intense års økt på Barock i Universitetsgaten.. Foto: Privat, fra boken Nattverden

Oslos uteliv da det var en kunstform å gå på byen

Få varsel når vi skriver om
Youngstorget

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Spisesalen på Nemesis er nedstrippet og røff, men likevel behagelig..

Foie gras møter ugress på Nemesis

Oslo Camping, Brygg bar og restaurant, Kulturhuset og Prindsens Hage, er blant restaurantkonseptene som nå får finske Noho Partners inn på eiersiden.. Foto: Per Thrana

Finsk restaurantkjempe starter oppkjøpsraid i Norge

– Den blåblå regjeringen, med Venstre på slep, vil aldri gjøre kampen for et trygt arbeidsliv til jobb nummer én, sa byrådsleder i Oslo Raymond Johansen under 1. Mai markering på Youngstorget tirsdag.. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Raymond Johansen i strupen på Frp i 1. mai-tale

Barmat. «Omakase» betyr å overlate alt til, og stole på kokken. «Nikkei» betegner en japaner i utlendighet, eksempelvis i Peru.

Striglet og saklig på Youngstorget

The Fruity Viking er en akevittbasert cocktail som serveres på Andre til høyre. Drinken er komponert av Xuseen Simon-Miskell, en av barsjefene.

– Første gang akevitt ble benyttet i drinker var da det var streik på Vinmonopolet

Med gråblå vegger, cocktailbar og veganmuligheter er Gunnars Generasjonsbar fullstendig 2018.. Foto: Camilla Jensen

Generasjon brunsj

.

– Vi har våknet til det ene VG-oppslaget etter det andre og spurt: «Er det meg eller deg i dag?»

Trond Giske får støtte fra flere partikolleger i Trøndelag Arbeiderparti etter at han trakk seg som nestleder søndag, deriblant Kirsti Leirtrø på Stortinget.. Foto: Thomas T. Kleiven

Stortingsrepresentant (Ap) om Giske-saken: – Pedofile har et større personvern enn Trond Giske

Monument. Den utpreget vertikalt orienterte teglsteinsfasaden til Folketeaterbygningen har snart et helt hundreårs sosialdemokratisk historie bak seg – og dukker med rette opp i Jan Kjærstads ferske roman om Arbeiderpartiet.

Et lite stykke Manhattan i Oslo

F.v: Simen Vinge, Karen Busck, Magnus Egerdahl Nørsett og Rudolf Reim åpner nytt restauranthus på Youngstorget som skal inneholde syv nye steder.. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Fire gründere åpner syv nye serveringssteder på Youngstorget

Trivelig sted, men bevisstløs service på Taco Republica.

– Det er jo umulig å få øyenkontakt

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.