De 20 beste vinkjøpene

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Her er novemberslippets beste nyheter på Vinmonopolet.

Det bugner over av strålende vinnyheter i november på Vinmonopolet. Varelinjen blir økt med 1027 nyheter den 3. november, og av dem har jeg testet 680 viner.
Høydepunktene er mange, og noen av dem er også å finne på hylleplass: Gassiers strålende syrah til 139,90 er en etterlengtet vin til en helt utrolig pris. En annen rimelig vin som er verdt å trekke frem er Kloster Eberbachs riesling i bestillingsutvalget.

Hvilken vin skal du velge? Søk i vindatabasen

Høyere opp i kvalitetshierarkiet finnes strålende og ultradelikate burgundere fra Lafarge, Bachalet-Monnot og Leroux. Sistnevnte også et kjærkomment tilskudd i Polets hyller. Og for alle som helst vil ha moden vin, er Viúva Gomes sin Colares fra 1969 en sjelden anledning til å smake noe helt annet fra en utrydningstruet vinregion. Det samme gjelder Riveyrac rivesaltes fra 1975, som ikke lages lenger.

Beaujolaislegenden Yvon Métras overskygger andre i regionen. Disse er kun tilgjengelig via spesialbestilling gjennom importøren, men de er verdt ekstrajobben. (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner