Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

De hemmelige vinene du kan kjøpe i dag

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Ettertraktede tønner. Viner fra denne berømte kjelleren til Emmanuel Reynaud på Ch. Rayas kan du få kjøpt i dag. Foto: Tommy Andresen.

Ettertraktede tønner. Viner fra denne berømte kjelleren til Emmanuel Reynaud på Ch. Rayas kan du få kjøpt i dag. Foto: Tommy Andresen.

Små vinpartier som ofte går under raderen slippes i dag på Polets tilleggsutvalg.

I dag slippes det en rekke viner i det som Polet kaller tilleggsutvalget. Dette er viner som finnes lite av, og ofte av velrenommerte og berømte produsenter. Denne gang er det mytiske Rayas fra Châteauneuf-du-Pâpe som trekker det lengste strået kvalitetsmessig. Og av den kommer det knappe 12 flasker til Norge. I tillegg slippes Fontodis toppviner Flaccianello og Vigna del Sorbo i den undervurderte 2013-årgangen. Samt eldre rivesaltes og madeira fra Barbeito i tillegg til ferske portviner fra Niepoort. For ikke å glemme to modne colares fra 60-tallet.

Tilleggsutvalget

Produktene i tilleggsutvalget listeføres ikke i Polets nettbutikk. Disse vinene må bestilles igjennom det lokale polutsalget eller ved å ringe til Polets kundesenter. Flere og flere viner, som bare finnes i et begrenset antall flasker, havner her. Men vær oppmerksom på at det kan finnes at minimum eller maksimum antall flasker man må bestille. (Vilkår)