Bordeauxen du bør sikre deg før det blir tomt

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

En perfekt moden og rimelig Bordeaux det er verdt å sikre seg.

Det er snart tomt for 2007 av Ch. Malescasse. Inn har den noe kjøligere og mer stilkete 2008-årgangen kommet. Og selv om den er et godt kjøp i seg selv, er 2007 hakket fyldigere og med en bedre modenhet. Den finnes fortsatt i hyllene i en del butikker.

Malescasse som ble kjøpt av det franske selskapet Alcatel Alsthom i 1992 har gjort store investeringer på den 37 hektar store eiendommen siden den gang. Blant annet nytt vineri, det har ført til mer stilsikre og kvalitetsrike viner. I 2012 ble eiendommen fra 1824 solgt til Philippe Austruy. Deres 2007 er en strålende og fint moden Bordeaux med den umiskjennelige duften av sedertre og tobakk med en smak av modne tanniner og frukt. Strålende til lammelåret eller biffen, og en så sjelden vare at den er en av de beste modne drikkevinene til den prisen på Polet.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner