Polet slipper over 1000 viner 1. mars. Det er ventet stor pågang i nettbutikken.

Polet slipper over 1000 viner 1. mars. Det er ventet stor pågang i nettbutikken.

Polet slipper over 1000 nyheter – her er de beste

Tekst

Vil du få varsel hver gang Merete Bø publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Vi har testet Polets nyheter som slippes fredag morgen.

Vinmonopolet skal denne gang gjøre fordelingen av de mest etterspurte varene enklere når de 1. mars slipper over 1000 nye produkter nettbutikken i tillegg til 70 i hyllene.

– Vi prøver nå ut en ordning der alle bestillinger de første timene etter salgsstart på lanseringsdagen går gjennom nettbutikken, sier Trond Erling Pettersen, varefaglig rådgiver i Vinmonopolet.

Polet har i lang tid vært nødt til å sende ut meldinger til kunder om at bestilte varer er blitt utsolgt flere dager etter nyhetslanseringer. Nå starter nettsalget klokken åtte, mens kundesenteret ikke vil åpne for telefonbestillinger før klokken ti.

Les test av 400 nyheter på Polet her

– Når alle nyhetsbestillinger fra nå av går gjennom nettbutikken de første timene etter lansering, vil vi få bedre kontroll på beholdningen, og varer vil merkes som utsolgt i nettbutikken så snart siste flaske er solgt, sier han.

Køordning i nettbutikken på lanseringsdagen vil fortsette som før.

– Fra klokken 07 på lanseringsdagen stenger vi nettbutikken og lager et venterom, kundene blir tildelt et tilfeldig kønummer og slippes inn i puljer, forklarer Pettersen.

Test av alle vinnyhetene i Polets hyller:

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner