01.09.2023 Litt krøll på Cru En smaksmeny til 1300 kroner bør komponeres bedre enn Cru Vin & Kjøkken har klart.
15.07.2022 Brasserie Ouest: Helfransk på Frogner Brasseriet gikk fra genierklært til ren slakt i denne spalten, før pandemien stengte ned Oslo i lange perioder. Hvordan står det til nå?
29.04.2022 Brasserie Britannia: Fest uten skinnvest Britannias hverdagsrestaurant disker opp brasserieretter med fransk finfølelse.
01.10.2021 Brasserie Coucou: Fransk åpning på problemhjørne Brasserie Coucou er litt fransk, litt haltende, og ganske hyggelig.
27.10.2019 Skal knekke koden i Barcode For fem år siden var det vågalt å satse på restaurant i Barcode. Nå åpner gjengen bak Vaaghals den nye restauranten Code langs asfaltstripen ved Oslofjorden.
21.06.2019 Trivelig i skyggen av nye Oslo Dyr vin, men storslått dessert og en perfekt sjøkreps i skyggen av nye Oslo.
05.04.2019 Anmeldelse: Betjeningens sexprat ga oss vond smak i munnen Le Vin er ikke for sarte sjeler.