20.10.2022 Under pandemien ble det lille bakeriet nedringt Nå har kvartetten bak Ille Brød utgitt kokebok for å stagge nordmenns sult etter surdeigsbrød.
07.05.2020 Hele Norge baker Først forsvant dopapiret. Så tømte folket hyllene for mel og gjær – og gikk hjem og bakte.
21.03.2020 Tid for surdeigsbrød Gjæren er utsolgt, og du må jobbe hjemme. Nå er tiden for å bake surdeigsbrød.
13.09.2018 Surdeigsskolen: Ha grøt i brødet Grøt kan brukes til så mangt. For eksempel til å lage saftigere brød.
30.08.2018 Lær å bake surdeigsbrød i form En brødform gjør det litt enklere å bake både grovbrød og sandwichloff.
16.08.2018 Slik får du surdeigsbrødet til å heve seg fint Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg triksene – og deler sin oppskrift.
09.08.2018 Slik lager du surdeigsstarter Martin Fjeld fra Ille Brød lærer deg hvordan du lager vellykkede surdeigsbrød. Første trinn: surdeigsstarteren.