Saker om: Smak – Dette er honningfest Park 29: Hageidyll bak slottet Oppskrift på burger med akevitt og østers Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens Tar i bruk eldgammel metode for å lage bedre turmat Slik lager du sommerens beste thai-piknik Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene Kunstkuratoren som heller ville bygge verdens største sitrussamling Gratisjobbing, trakassering og overarbeid: Tidligere ansatte snakker ut om restaurantbransjen Denne retten tar 15 minutter å lage og kan spises etter tre timer Gull og heder til DN Hun snublet inn bak bardisken Kokeboken du trygt kan ta med til en øde øy Kaffe, vafler og brunost i London – og Texas Slovenia er Europas mest undervurderte matdestinasjon 17. mai-kaker med vaniljekrem i hovedrollen Oste-dommer og gründer: – For meg er det meningsløst å si «verdens beste ost» De beste alkoholfrie alternativene til 17. mai En hyllest til pilsen Åpner sjømatrestaurant i gamle Bergen Børs I Peru fant Vigdis Rosenkilde kakaoen som fikk henne til å selge leiligheten Hvordan bygge opp et kriselager? Harald Strømmegjerde sluttet med sauer. Han ville heller lage prisvinnende brennevin i garasjen Hvorfor er det tilnærmet umulig å få kjøpt god te her til lands? Hva er det som gjør det katalanske kjøkkenet så uforskammet godt? Fra disse automatene selges over 30.000 pizzaer i året Ta natten til hjelp om du vil lage en ur-italiensk bolognese Spaghetteria-kokkens kjappe oppskrifter Realityserien der folk behandler hverandre som mennesker Skaper nytt liv i Hamars storstue Han gjorde mat fra Midtøsten til allemannseie Trønder-burger med lokale oster «Ja, jeg elsker sukker. Det er godt. Det gir glede.» Belgisk ølkultur er siden 2016 innlemmet i Unescos verdensarvliste. Alle de 1500 sortene Henrik J. Henriksen: – Egentlig burde jeg bare eksistert på morgenen Den kan bli til sprit, gull – og kan redde en hel verden Nabolagsrestauranten er et venneprosjekt som hedrer avdød kokk Frityrstekte vafler med kaviar er fast rett på Tango i Stavanger Noma er tilbake som verdens beste restaurant. René Redzepi forklarer hvorfor I Norge kaster vi årlig like mange geitekillinger «som det er innbyggere i Lillehammer» Det nye spisestedet får solid drahjelp fra Maaemo Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå Her er restaurantene som holder åpent – og de som tilbyr take away Barsjefens fem beste drinker med lite alkohol Selger krydder for en halv million kroner per kilo Kokebokforfatterens beste tips: Spar tid – la maten lage seg selv Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny Pastasuksess: – Det er mulig vi må åpne en filial til!
Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Gründerne håper å dyrke frem et levebrød ved hjelp av piggsvinsopp, diskolys og et laboratorium i Spydeberg
Vegansk fine dining: – Det Noma gjorde for matscenen for nærmere 20 år siden, gjør vi for den veganske matscenen nå
Den lille bygda i Nordland har 900 innbyggere – og en fullbooket restaurant som serverer 16-retters smaksmeny