Saker om: Smak Hvordan gymlæreren Franco Pepe ble «sentrum i pizza-universet» «Sharing» er ikke nødvendigvis «caring» Raffinert kinesisk mat, fransk landkjøkken og eventyrlige vinlister Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk! Lager luksussnus for enhver pris Heftye hverdagskost Den beste tacoen består av få, men rene smaker Brutalisten er både restaurant, kunstprosjekt og sosialt eksperiment DN har testet ferdigsauser: Få høydepunkter, men disse var best – Det er enklere å lage croissanter om vinteren Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket Et helnorsk festmåltid på stjernerestauranten i Trondheim Bakeren tok av på Tiktok under pandemien Oppskrift på premium fastelavnsboller Den ultimate guiden til meksikansk mat Toppkokker er gått lei av jåleri. Nå skal det avanserte være enkelt Sandor Katz har reist verden rundt for å lære alle teknikker for å fermentere mat – også til Norge Torgrim Eggen går brun løype i jakten på Københavns sjel Hva er egentlig naturvin? Det kan tenkes at den beste italienske pizzaen som finnes blir laget på denne bensinstasjonen Konditorens beste søtsaker til jul Årets beste kokebøker Under pandemien ble fotografen koronafast på en gård. Det ble starten på en ny karriere – Flere har sagt at det ser ut som baren har vært her alltid Det som har vært en trend blant de få, er nå blitt mainstream preppe-tanker Alkoholdebut, klassiske cocktailer, «slankedrikk» og tung fyll. Hvorfor elsker nordmenn vodka? Kokketanker En fabelaktig inngang til koreansk mat I jakten på det mest potente gresskaret, har Andrew McMillion testet ut 50 sorter Denne kokeboken ligner ikke noen andre du har sett Under pandemien ble det lille bakeriet nedringt Filippinsk mat – en fryd for ganen, øyet og fantasien Hun fikk sparken som sosialarbeider. Nå er Mashama Bailey kåret til USAs viktigste kokk En eksentrisk bok for dem som trenger noe godt – også når man lager mat alene I en verden på randen av kollaps, er langtidskokeren et nær perfekt kjøkkenredskap Målet var å lage en sider som er like god som en hvilken som helst perlende vin Matbloggeren var lei av treretters middager Hun vil gjøre sushi til husmannskost i Norden Oppskrift på sunn klassiker: Bakt persillerot og gulrot To nordmenn gjør suksess med vinbar i København Kaffemestere satser på vin Slik bruker du kjøkkenhagens overflod Rune Rake (60) bruker alt han tjener på mat og vin. – Dette er honningfest Park 29: Hageidyll bak slottet Oppskrift på burger med akevitt og østers Iskrem av hylleblomst og godteri av roseblad Kjøkkensjef: – Poteten er best når den får være hovedingrediens Tar i bruk eldgammel metode for å lage bedre turmat Slik lager du sommerens beste thai-piknik Hun løfter frem de kvinnelige hverdagskokkene
Få varsel når vi skriver omSmak Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst. Ja takk!
Bent Stiansen: – Tapte 100.000, gikk ut – og gikk glipp av tidenes opptur. Nå venter jeg bare på krakket