Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Semi-atrium. Uterommet er avgrenset av hytta på to sider, og av knauser og trær på de to andre.

Semi-atrium. Uterommet er avgrenset av hytta på to sider, og av knauser og trær på de to andre.

Arkitekten valgte vekk sjøutsikten

Tekst

Vil du få varsel hver gang Niklas Hart publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

– Vi tenkte på hytta som en mørk boks med et varmt hjerte i midten.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner