I blanke beisen. Den glatthøvlede grankledningen er påført en svart, skimrende beis, inspirert av den gamle hytta som ligger på samme nivå. Den er nå blitt anneks.

I blanke beisen. Den glatthøvlede grankledningen er påført en svart, skimrende beis, inspirert av den gamle hytta som ligger på samme nivå. Den er nå blitt anneks.

Arkitekten valgte å legge hytta på en avsats

Tekst

Vil du få varsel hver gang Niklas Hart publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Deretter ga det meste seg selv.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner