Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

Totalt kaos? Prøv disse

Tekst

Vil du få varsel hver gang Dorthe Smeby publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Få skrivebordet ryddig med funksjonelle og smarte oppbevaringsløsninger.

Fakta: One Piece Organizer

Hvem: Normann Copenhagen

Hva: Trebeholder for småtteriet

normanncopenhagen.com

One Piece Organizer er en oppbevaringsfamilie designet av Yuue for Normann Copenhagen, og skal samle skrivebordets gjenstander. Produsert av ett stykke tre og med utfreste rom er produktet for den med mange løse gjenstander på arbeidsbordet.

One Piece Organizer kommer i tre varianter: The Classic er for hverdagen på kontoret, med plass til penner, visittkort, notisbøker og binders. The Architect er beregnet på tegnesaker, liten tegneblokk og markørtusjer, mens The Geek har rom til elektronikk som telefon, nettbrett og ladeutstyr.

Fakta: Bundle

Hvem: Nolii

Hva: Holder ledningene på skrivebordet

nolii.co.uk

Designstudioet Nolii ble startet av Asad Hamir og Benjamin Hubert i 2017, med som mål å kombinere industridesign og innovative løsninger for å løse folks hverdagsproblemer.

Studioets første kolleksjon er designet av Hubert selv, og vil forenkle bruken av tekniske duppeditter.

Bundle skal sørge for at ledningene ikke faller ned fra skrivepulten.

Fakta: Haze Tray

Hvem: Ferm Living

Hva: Glassbrett for rotete flater

fermliving.com

Københavnbaserte Ferm Living ble startet i 2006. Haze Tray er seneste produkt i Haze-familien, og er produsert av trådglass i en ramme av pulverlakkert stål. Den enkle konstruksjonen gir et industrielt uttrykk, og brettene er ment å samle alt som måtte ligge og flyte på arbeidsplasse.

Haze Tray har plass til både papirbunker, stabler med magasiner, aviser, brev, blyanter og andre løse kontorgjenstander.(Vilkår)