Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Inspirert. Julie Bjanes opprettet en Instagram-profil for å vise venner og familie hvor hun hadde gått tur. Så fikk hun flere følgere, kommentarer og spørsmål rant inn i innboksen.  – Jeg merket at jeg inspirerte andre til å dra ut på tur. Det var moro, sier Bjanes.

Inspirert. Julie Bjanes opprettet en Instagram-profil for å vise venner og familie hvor hun hadde gått tur. Så fikk hun flere følgere, kommentarer og spørsmål rant inn i innboksen. – Jeg merket at jeg inspirerte andre til å dra ut på tur. Det var moro, sier Bjanes.

Influenserne er blitt utfluensere

Tekst

Vil du få varsel hver gang Kristine Hovda publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Influenserne har funnet nye jaktmarker på tur i skog og mark.

– Å dra på tur har alltid vært noe jeg har gjort fordi jeg hadde lyst. Men på et tidspunkt kjentes det aller mest som en jobb. Alt skulle planlegges i forveien, og jeg måtte passe på å ta bilder av alt. Nærbilder av kaffekoppen min, sånne ting.

Grønlandshunden Sarek leder vei innover Lillomarka i Oslo, der Line Victoria Sverdrup (25) og samboer Augustus Moltubakk (27) holder til. Sverdrup er slektning av polfarer Otto Sverdrup og er selv en utadvendt 25-åring med jegerprøve og seige lårmuskler.