Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Deterra Hood.

Deterra Hood.

Futuristisk i påskefjellet

Tekst

Vil du få varsel hver gang Hanna Norberg publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fire nyvinninger til å ha med på fjellet i påsken.

En jakke som er laget av bønner, nøtter og tre. Det svenske firmaet Tierra har laget anorakken Deterra Hood, som består av 100 prosent biologisk materiale. Navnet Deterra fordi den kommer fra terra, jord. Her er glidelås erstattet med knapper av palmenøtter og ytterstoffet en nylonimitasjon laget av olje fra bønner. Tråden utvinnes av treråvaren tencel. Ha det, oljealderen.

Lifeprint.

Lifeprint.

Snap! Da var påskeselfien skamløst spredt til alle du kjenner. Dens videre skjebne? Rett i mobilglemmeboken. Nå kan den gå rett i hytteboken i stedet: Via en app bruker den lille, trådløse bildeprinteren Lifeprint 30 sekunder på å få et bilde fra mobilen over til papir. Papiret har klister på baksiden, det er bare å lime selfien rett inn i hytteboken.

Skullcandy Barricade.

Skullcandy Barricade.

I år kan du spise lunsj i en solhelling i fjellet mens du hører på Viggo Valles «Påskelabyrinten». Du kan plante din trådløse, vanntette, støtsikre høyttaler i snøen, fyre opp NRKs radioapp på mobilen, aktivere blåtann, og skattejakten vil strømme ut av boksen. Husk å ha et par striper tursjokolade klar, for å tygge unna den verste irritasjonen over googlerne.

K2 Marksman. Foto: K2

K2 Marksman. Foto: K2

Det er lenge siden de gamle Rottefella-bindingene gjorde det nødvendig å holde styr på hva som er høyre og venstre ski. Den Seattle-baserte sportsleverandøren K2 har gjort det nødvendig igjen: Selskapets Marksman-ski er twintip-ski som ikke er helt tvillinger, noe som skal gi bedre grep i svingene. Skiene er laget av tre, men pakket inn i glassfiber, og passer til både park og pudder.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.