Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Kjole og kåpe: Stine Goya – Skjørt: Moncler/Yme Universe – Sko: Vagabond – Øreringer: All Blues/Yme Universe

Kjole og kåpe: Stine Goya – Skjørt: Moncler/Yme Universe – Sko: Vagabond – Øreringer: All Blues/Yme Universe

Lag på lag på lag

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto
stylist

Vær en vandrende lagkake i høst

Fjellvettregel 4 lyder som følger: Vær forberedt på uvær og kulde, selv på korte turer. Dette innebærer for eksempel å kle seg etter lag på lag-metoden.

For én gangs skyld er motedesignerne også enige i at det er kult å kle seg etter været. Og det ser ut til at de håper kvikksølvet holder seg langt nede på gradestokken. Men én teknisk og svinedyr jakke er ikke nok – denne høsten vil fashionistaene teste grensene for hvor mange jakker man kan ha på seg samtidig.

Disse har i så fall latt seg inspirere av blant annet Balenciagas herrekolleksjon for denne sesongen. Motemerket, på sin side, må utvilsomt ha sett episoden av tv-serien «Venner for livet», der karakteren Joey, etter en merkelig krangel med Chandler, hevner seg ved å ikle seg alt sistnevnte har i skapet – samtidig.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

Når det gjelder høstens damekolleksjoner, som også i stor grad er preget av det tildekkede og mange lag, er Metoo-bevegelsen nevnt som en av årsakene bak.

Da Erdem, Nina Ricci, Valentino og Calvin Klein viste sine kolleksjoner var nemlig all hud, med unntak av ansiktet, skjult av plagg. I mange tilfeller var også hendene gjemt under hansker.

For dem som synes dette høres voldsomt ut, finnes det andre måter å følge trenden på: Aldri la kjolen du allerede har tatt på, stoppe deg fra å ta et skjørt utenpå.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.