Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

– Når du som meg bruker 37 i sko, er du vant til å tenke utenfor boksen

Tekst

Vil du få varsel hver gang Caroline Krager publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt
Foto

Stylist Torstein Lohne balanserer stilen med sitt genetiske utgangspunkt.

– Jeg er ganske mye som person, så jeg tror at det har ført til at jeg forsøker å balansere det ut ved å gå i mørke klær.

I tre år har Torstein Lohnes (23) mentor og sjef vært den norske designeren og stylisten Christina Ledang. Hun er på sin side kjent for knallsterk fargebruk og gensere med «C.L.E.A.N.» på; Christina Ledang Essentials and Necessities.

– Da jeg var 13 år hadde jeg gjerne seks ulike farger i et antrekk. Lenge forbandt jeg farger med noe ungdommelig. Christina har påvirket meg til å se på det som noe voksent, men fremdeles må hovedvekten ligge på sort eller hvitt.

Fakta: Torstein Lohne

Stylist

– Aldri undervurder et klassisk plagg.

Men Lohne sitt stadige fokus på å balansere ut sitt genetiske utgangspunkt stopper ikke ved en stor personlighet. Både et androgynt fjes og en spinkel figur må tas med i betraktningen.

– Når du som meg bruker 37 i sko, er du vant til å tenke utenfor boksen. Finner jeg sko som passer mine føtter på dameavdelingen, tenker jeg ikke noe negativt om det. Samtidig har jeg et androgynt ansikt som gjør at jeg passer på at helheten ikke blir for feminin.

– Og siden jeg er liten, liker jeg også å kontrastere størrelsen med store, drown me-plagg. Den type silhuett, som nesten blir litt off på meg, er gøyal.

Ikke gå glipp av noe!

Få ukebrev med D2s beste saker rett i innboksen.

Meld deg på her

Frakken han har på seg er et eksempel på nettopp det.

– Den fikk min morfar skreddersydd på 60-tallet. Alle sier jeg er så lik han utseendemessig, men ikke personlighetsmessig, for han var familiens mest rolige, sindige person. Han flottet seg aldri. Så det at den kåpen var noe han unte seg for 60 år siden, og at jeg nå har den og lever et helt annet liv i den – det er noe interessant i akkurat det.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.