Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Horror-legende. John Carpenter er en av verdens mest innflytelsesrike skrekk-regissører, og står bak filmer som «Halloween», «The Thing» og «The Fog». For å spare penger komponerte han som regel sin egen filmmusikk på synthesizeren sin. Det siste året har han fremført musikken på en omfattende turne med konserter på begge sider av Atlanteren, og 
                  24. august står Oslo for tur. Foto:

Horror-legende. John Carpenter er en av verdens mest innflytelsesrike skrekk-regissører, og står bak filmer som «Halloween», «The Thing» og «The Fog». For å spare penger komponerte han som regel sin egen filmmusikk på synthesizeren sin. Det siste året har han fremført musikken på en omfattende turne med konserter på begge sider av Atlanteren, og 24. august står Oslo for tur. Foto:

Skremmer deg live

Tekst
Los Angeles

Skrekkfilm-legenden John Carpenter har komponert filmmusikk som for mange er synonymt med lyden av 80-tallet. Nå kan du oppleve den live i Oslo Konserthus.

– For meg er det knyttet enormt mye press og angst til det å lage film. Hver gang jeg ga meg i kast med en ny produksjon, lengtet jeg bare etter at det skulle være over. Å bli ferdig er den beste delen av en filminnspilling, forteller John Carpenter (68).