Skøyeren Andersen

Tekst
1. GODE GENER. Allerede som 17-åring ble Schøyen Andersen omtalt som «noe av det beste Oslos revy­scene har å by på» av Aftenpostens anmelder. – Musikaliteten og humoren har han i blodet, og i «Kollektivet» har han vært med å skape musikkvideoer som har fått kultstatus både blant musikere og komikere, sier Seefood-kollega Espen Eckbo. GENSER Haik with us.<br>2. SKETSJBIBLIOTEKAR. Jakob Schøyen Andersen er misunnelig på dem som studerer, som kan prøve og feile bak lukkede dører. – Det som er kult, er at de gangene jeg har truffet, er det lagret for evig tid. Jeg har et stort bibliotek fullt av sketsjer jeg kan vise. Og det er de bra tingene folk husker. FRAKK OG SKJORTE Filippa K, BUKSER Levis, SKO Adidas (YME)

1. GODE GENER. Allerede som 17-åring ble Schøyen Andersen omtalt som «noe av det beste Oslos revy­scene har å by på» av Aftenpostens anmelder. – Musikaliteten og humoren har han i blodet, og i «Kollektivet» har han vært med å skape musikkvideoer som har fått kultstatus både blant musikere og komikere, sier Seefood-kollega Espen Eckbo. GENSER Haik with us.2. SKETSJBIBLIOTEKAR. Jakob Schøyen Andersen er misunnelig på dem som studerer, som kan prøve og feile bak lukkede dører. – Det som er kult, er at de gangene jeg har truffet, er det lagret for evig tid. Jeg har et stort bibliotek fullt av sketsjer jeg kan vise. Og det er de bra tingene folk husker. FRAKK OG SKJORTE Filippa K, BUKSER Levis, SKO Adidas (YME)

Jakob Schøyen Andersen har, nærmest i det stille, bygd seg opp til å bli en av Norges morsomste komikere. Men nå som «Kollektivet» kan få et gjennombrudd med egen musikal på TV 2, gir han seg.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på DN.no. Disse brukes til analyseformål, produktforbedringer samt tilpasning av annonser og innhold. Les mer om informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger på våre personvernsider.

Les mer Lukk