D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Alsace

.

Meretes utvalgte: Alsace' fremste – et av Polets beste kjøp

Reblochon og Fronholz Pinot Gris 2013 fra Domaine Ostertag i Alsace smaker fortreffelig sammen..

Reblochon og pinot gris

.

Munster og gewürztraminer

Få varsel når vi skriver om
Alsace

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Høstnytelse. En kraftig og fyldig riesling fra Alsace passer til regionens kanskje mest erketypiske rett: choucroute – svineribbe eller -nakke kokt i sauerkraut og riesling med skinke og pølser. Foto: Sune Eriksen. ALL

Polets beste hvitvinskjøp

Åssider teppebelagt med vinmarker i Alsace Foto: Ariada De Raadt.

Oppløftende fra Alsace

Vinmarker i Alsace Foto:. Merete Bø

Små storheter fra Alsace

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.