D2

Hurtigmeny

  • DN.no
  • Logg inn
  • Kundeservice

Hovedmeny

  • Dagens avis
  • Nyheter
    • Siste nytt
    • Politikk og samfunn
    • Energi
    • Utenriks
    • Gründer
    • Eiendom
    • Etterbørs
  • Meninger
    • Kommentarer
    • Debatt
  • DN Ledelse
  • Magasiner
    • DN Helg
    • D2
  • Livsstil
    • Smak
    • Aktiv
    • Bil
    • Privat
    • Tekno
  • Tjenester
    • DN Investor
    • Boligbasen
    • Nyhetsbrev
    • DN Jobb
    • Skattelister
  • Kundeservice
  • Kjøp abonnement

Søk

Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise.

Hovedmeny

  • eAvisen
  • Min side
  • Min leseliste
  • Mine nyhetsbrev
  • Logg ut av DN

Saker om:

Norsk Kylling

Fôret vårt skal være soyafritt innen 2030, klimagassutslippene skal ned 50 prosent, skriver Mie Bjune Gjeten og Hilde Talseth i Norsk Kylling.. Foto: Ole Morten Melgård

Utdaterte regler hindrer fôrrevolusjon

.

– Bare i Norge dør det 75 millioner kyllinger hvert eneste år

Rema 1000 taper millioner på ny type kylling i butikkhyllene.. Foto: Glen Musk

Rema 1000 har tapt 18 millioner på kyllingen Hubbard

Få varsel når vi skriver om
Norsk Kylling

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Ja takk!
Det er kanskje ikke all verden å se til, men Trondheim kjøle- og fryselager på Brattøra i Trondheim kan skilte med en lønnsomhet som ikke er mange andre bedrifter forunt.. Foto: Mikaela Berg

Et gammelt havnelager huser en av Trøndelags mest lønnsomme bedrifter

Det som teller

Dagens Næringsliv er Norges fremste næringslivsavis. Siden 1890 har vi vært først med nyhetene om bransjene, bedriftene og menneskene som former samfunnet. Vi gir deg kunnskap, inspirasjon og grunnlag for gode valg.

Sjefredaktør og administrerende direktør

  • Janne Johannessen

Redaktører

Kontakt

Tips oss

Dagens Næringsliv er en del av DN Media Group. For mer informasjon om DN Media Group klikk her. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.