Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne
Dynamisk duo. Angharad Davies og Lina Lapelyte er blant de mange nyskapende musikerne som opptrer på allEars-festivalen i Oslo neste uke.

Dynamisk duo. Angharad Davies og Lina Lapelyte er blant de mange nyskapende musikerne som opptrer på allEars-festivalen i Oslo neste uke.

Årets første festival allEars er også den mest spennende

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Fakta: allEars-festivalen

10.01-12.01, Oslo

Kommende torsdag starter den etterhvert tradisjonsrike tredagersfestivalen allEars i Oslo. Men her føles det meste splitter nytt. Arrangørteamet er byttet ut med flere av landets mest vitale unge musikere, og de har bidratt til et nyskapende, friskt og fristende program. Her er det støyrock, samtidmusikk, frijazzz, dansemusikk, rap-battle og veldig mye annen gøyalt, som gjerne skapes i øyeblikket. Konsertene foregår på nyMusikk, Victoria og Kafe Hærverk, og byr på opplevelser for enhver smak. Sjekk for eksempel Lars Ove fra Broen, Tuva fra Valkyrien, genre- og genderfrie The Liz fra Berlin, og andre internasjonale størrelser. Dagprogrammet lørdag kan også nevnes, da står barna i sentrum med den lune danske trommisen Kresten Osgood, Jenny Hvals band Lost Girls, og det herlige barnebandet Kids In Jazz. De swinger.

* (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.