Jazzkomp Young. Plateselskapsjef og gitarist Jacob Young har laget duoplate med den lovende vokalisten Siril Malmedal Hauge. «Last things» lanseres på Cosmopolite søndag.

Jazzkomp Young. Plateselskapsjef og gitarist Jacob Young har laget duoplate med den lovende vokalisten Siril Malmedal Hauge. «Last things» lanseres på Cosmopolite søndag.

Starter plateselskap med stjernelag

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

Evigunge Jacob Young er en av landets fremste jazzgitarister, med plater på ECM under beltet, men har startet sitt eget plateselskap Oslo Sessions Recordings for å få realisert andre typer prosjekter.

Fakta: Jacob Young & Siril Malmedal Hauge

«Last Things»
Oslo Sessions Recordings

På særdeles flott utbrettcover og vellydende lp kommer han nå med intime og lekne duetter med den talentfulle og allsidige sangeren Siril Malmedal Hauge, med låter og slagere som befinner seg overalt i sjangerspekteret, men som alle er lette å like. Til og med en spretten «Little Wing» funker.

Musikkelsker?Les flere saker her

«Last Things» lanseres med stor konsert på Cosmopolite i Oslo søndag, der Youngs to andre utgitte prosjekter på selskapet også presenteres, «Rathkes Gate 12:21:48» og «The Maze», med musikere i verdensklasse som Mats Eilertsen, Paolo Vinaccia, plateaktuelle Bendik Hofseth og ikke minst Mike Mainieri fra Steps Ahead.

* (Vilkår)

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner