Fortsatt digg å høre på

Tekst

Vil du få varsel hver gang Audun Vinger publiserer noe?

Du bestemmer selv hvor ofte, og kan skru av varselet når som helst.

Avbryt

På begynnelsen av 00-tallet var det ingenting som føltes friskere enn Neptunes' produksjoner. Pharrell og co. var overalt. Alle artister låt fett med de knoklete beatsene og særegne, harmoniske vriene deres.

De spilte også en meget viktig rolle i å gjøre r&b og hiphop tilgjengelig også for rockere og indiehipstere. Med bandet N.E.R.D fikk Pharrell ut sin rockside, men det låt fortsatt karakteristisk.

Musikkelsker?Se flere anmeldelser her

Lydklimaet er et helt annet i dagens musikkliv, men bandets comeback føles likevel mer etterlengtet enn for eksempel Eminem, som også har ny musikk ute nå. Låtene veksler mellom en slags akustisk, sær nu-metal og de meget sjelfulle, snurrige låtene som finnes på Pharrells undervurderte soloalbum. Det blir sjelden mer enn en parentes, men fortsatt digg å høre på. «Lemon» med Rihanna er en påminnelse om at vi trenger mer musikk fra henne.(Vilkår)

Ikke gå glipp av noe!

Få dokumentarer, reportasjer, intervjuer og anmeldelser i nyhetsbrev hver uke.

Meld deg på her

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Informasjonskapsler og personvern

Dagens Næringsliv er ansvarlig for dataene du oppgir og dataene vi samler om dine besøk på DN.no. Vi bruker informasjonskapsler og dine data til å analysere og forbedre tjenestene, og til å tilpasse annonser og deler av innholdet du ser og bruker. Dersom du er innlogget, kan du endre dine innstillinger for personvern.

Les mer Ok, jeg skjønner